(ГАЛЕРИЈА) Забранети се сите посети во велешка болница

Батали Blog

(ГАЛЕРИЈА) Забранети се сите посети во велешка болница

Во велешката болница е забранет секаков влез на посетители, освен пациенти кои се итни случаи. Забраната се воведува поради опасноста од ширење на коронависусот, но и сезонскиот грип, кој во ова време од годината е многу распространет.

Според одлуката на Владата, Инфективното одделение на велешката болница е едно од трите одделенија во земјава, предвидени за карантинско лекување на пациенти заразени со оваа болест. Од велешката болница велат дека на одделението работат тројца епидемиолози, но тврдат дека и со оваа бројка, се подготвени да одговорат на предизвикот.

Нашиот фоторепортер попладнево беше во кругот на болницата и направи неколку фотографии од неа.

Целата галерија од фотографии можете да ја видите на нашиот FB Fan Page

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Noxe Studio

The Noxe Film Studio
1418 Noxe Street, Suite 3845
California, USA

Center Office

+(01) 426-9824
hello@gloriathemes.com
12369, New York, USA