Изгоре автобус на автопатот Штип-Миладиновци

Батали Blog

Изгоре автобус на автопатот Штип-Миладиновци

Avtobus izgoren

Автобус на штипската фирма „Кит-го“ изгоре на автопатот Штип-Миладиновци, јавува дописникот на МИА од Штип.

Во автобусот немало патници, а возачот кога настанал пожарот се обидел да го изгаси со противпожарен апарат, но огнените јазици биле силни и го зафатиле целосно.

Покрај автобусот од пожарот е зафатена и и ниско стеблеста шума која се наоѓа покрај автопатот. Светиниколските пожарникари веднаш реагирале и пожарот е навреме локализиран.

Можеби ќе ве интересира:

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Noxe Studio

The Noxe Film Studio
1418 Noxe Street, Suite 3845
California, USA

Center Office

+(01) 426-9824
hello@gloriathemes.com
12369, New York, USA