„Ми ги одзеде сопругот и бебето а мене ме остави со тешки повреди, а доби само условна“ – пресуда за сообраќајката кај Млечен

Батали Blog

„Ми ги одзеде сопругот и бебето а мене ме остави со тешки повреди, а доби само условна“ – пресуда за сообраќајката кај Млечен

Сообраќајка млечен

Сопругата на трагично загинатиот Гоце Димитриевски од Тетово, Наташа Апостоловска, преку Твитер изреагира по пресудата за предизвикувачот на сообраќајната несреќа со трагични последици, во која и таа беше тешко повредена и го загуби своето неродено дете.

„Денеска во Името на граѓаните на РСМ судијата Елена Илиевска Јосифовиќ при ОС Скопје 1 му изрече условна осуда на оној кој ми го одзеде сопругот на 32 години, бебето и мене ме остави со тешки телесни повреди!!! Само затоа што признал! Дно дна !!! А обвинетиот не ни дојде да си ја слушне казната, тој испадна жртва на крајот од целата оваа постпака.“ напиша Наташа на својот Твитер профил.

Претходно таа на Твитер објави и детали за предметот.

„Обвинител Снежана Бундалевска Ѓорѓиевска, број на предмет КО.бр.1256/19,
Судија Елена Илиевска Јосифовиќ, број на предмет 16 К.бр.488/20 ОС Скопје 1,
оштетена Наташа Димитриевска од Тетово – јас,
Жртва Гоце Димитриевски од Тетово и нашето неродено бебе,
обвинет Васил Чорбаџиев“.

Извор: libertas.mk

Можеби ќе ве интересира:

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Noxe Studio

The Noxe Film Studio
1418 Noxe Street, Suite 3845
California, USA

Center Office

+(01) 426-9824
hello@gloriathemes.com
12369, New York, USA