Голем број на граѓани cанционирани за неносење заштитна во изминатите 24 часа

Батали Blog

Голем број на граѓани cанционирани за неносење заштитна во изминатите 24 часа

policija mladinski

Во текот на изминатите 24 часа полицијата на територијата на Македонија регистрирала 475 прекршување на мерката за носење заштитна маска на лицето за заштита од коронавирусот.

Според Уредбата на Владата, казната за неносење маска е 20 евра, а од полицијата апелираат до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со коронавирусот.

Можеби ќе ве интересира:

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Noxe Studio

The Noxe Film Studio
1418 Noxe Street, Suite 3845
California, USA

Center Office

+(01) 426-9824
hello@gloriathemes.com
12369, New York, USA