Регистрирани се 408 прекршоци за неносење заштитна маска

Батали Blog

Регистрирани се 408 прекршоци за неносење заштитна маска

policija kazni maski

Во изминатото деноноќие по однос на мерката за неносење лична заштита на лице регистрирани се 408 прекршоци, информираат од МВР.

Од таму апелират до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид -19.

Можеби ќе ве интересира:

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Noxe Studio

The Noxe Film Studio
1418 Noxe Street, Suite 3845
California, USA

Center Office

+(01) 426-9824
hello@gloriathemes.com
12369, New York, USA