Професот осомничен за силување, се обеси со затворските чаршави

Батали Blog

Професот осомничен за силување, се обеси со затворските чаршави

zatvor sutka

Во текот на вчерашниот ден околу 16.30 часот, во затворот во Шутка, 61 годишен професор од Тетово осомничен за силување на 8- годишно девојче си го одзема животот.

Професорот во ќелија бил заедно со други притвореници, но вчера кога требало да се реализира едночасовната прошетка во дворот на затворот, тој не излегол од просторијата, при што користејки ги затворските чаршави успеал да се самоубие.

Шеесет и едногодишниот тетовски професор беше уапсен на крајот на февруари за обид за силување. Мајката на девојчето го пријавила обидот за силување, кој таа го спречила.

Можеби ќе ве интересира:

z

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Noxe Studio

The Noxe Film Studio
1418 Noxe Street, Suite 3845
California, USA

Center Office

+(01) 426-9824
hello@gloriathemes.com
12369, New York, USA