Тешка сообраќајна несреќа на автопатот Велес – Скопје, кај патарината Отовица

Батали Blog

Тешка сообраќајна несреќа на автопатот Велес – Скопје, кај патарината Отовица

Soobrakajka

Најмалку тројца се повредени во тешката сообраќајна несреќа која се случи претпаднево на автопатот Велес – Скопје, кај наплатната рампа Отовица. Екипата на итната медицинска помош се упати на местото на несреќата, а можно е дел од повредените да бидат префрлени на скопските клиники.

Подетални информации за тоа колку возила учествувале во сообраќајната несреќа, како дошло до неа, но и колку точно се повредени и какви повреди имаат очекуваме во текот на денот.

Можеби ќе ве интересира:

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Noxe Studio

The Noxe Film Studio
1418 Noxe Street, Suite 3845
California, USA

Center Office

+(01) 426-9824
hello@gloriathemes.com
12369, New York, USA