Македонски газда ги затвори своите објекти и ги испрати своите вработени на одмор во Турција

Батали Blog

Македонски газда ги затвори своите објекти и ги испрати своите вработени на одмор во Турција

Kafic Ohrid

Сопственикот на ИТ Кафе во Охрид ги испрати своите 140 вработени на платен одмор во Турција, стои во објава на Твитер.

Вакво хумано дело од бизнисмен досега не е забележано во Македонија, посебно не во време кога многу приватни бизниси „настрадаа“ поради пандемијата од коронавирус.

Извор: slobodenpecat.mk

Moжеби ќе ве интересира:

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Noxe Studio

The Noxe Film Studio
1418 Noxe Street, Suite 3845
California, USA

Center Office

+(01) 426-9824
hello@gloriathemes.com
12369, New York, USA