Лажна тревога, наместо бомба, пронајдени две ваги

Батали Blog

Лажна тревога, наместо бомба, пронајдени две ваги

policija-noke

Вечерва околу 19 часот и 10 минути во полиција е пријавена дојава за непозната направа која зуела, а која беше протолкувано дека можеби е бомба.

Пријавителот дал опис дека оставените чудни предмети зујат, по што бил затворен булеварот под сомневање дека тоа е темпирана бомба.

„Веднаш се преземени соодветни мерки за обезбедување на просторот и упатени тимови за проверки, по што е утврдено дека станува збор за две ваги“, велат од МВР.

По расчистување на случајот потегот од Соборниот храм до Архитектонскиот факултет повторно е вратен во нормала и сообраќајот функционира вообичаено.

Можеби ќе ве интересира:

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Noxe Studio

The Noxe Film Studio
1418 Noxe Street, Suite 3845
California, USA

Center Office

+(01) 426-9824
hello@gloriathemes.com
12369, New York, USA