Овогодинешната манифестација “Валандовска ракијада” е откажана

Батали Blog

Овогодинешната манифестација “Валандовска ракијада” е откажана

Valandovska Rakijiada

Поради состојбата со пандемијата од Ковид 19, овогодинешната “Валандовска ракијада”е откажaна.

Валандовската ракијада е исклучително важен настан за општина Валандово. Преку истата се промовираат дел од културолошките посебности на валандовчани и се истакнуваат автентичните вредности пренесувани со генерации наназад.

Организаторот Општина Валандово, се надева на подобри времиња и продолжување на традицијата, од наредната година.

Можеби ќе ве интересира:

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Noxe Studio

The Noxe Film Studio
1418 Noxe Street, Suite 3845
California, USA

Center Office

+(01) 426-9824
hello@gloriathemes.com
12369, New York, USA