(ВИДЕО) Митко Јанчев: Дај боже да бидеме сите како Заев

29
mitko-jancev 997x485

Градоначалникот на Кавадарци избран како кандидат на ВМРО-ДПМНЕ чиј член е се уште, на трибина зборува за лидери и кој е лидерот каков што сака да биде и тој лично.

„Дај боже сите да бидеме како Зоран Заев и да бидеме сите флексибилни и да можеме да работиме”, вели на трибината на која се надоврзува на предходни говорници кои коментираат колку биле добри Заев, Груевски и Мицкоски како лидери.

Јанчев бара неговиот став да не биде доживеан како неговата „лична партија” туку како негово лично мислење.

https://www.facebook.com/watch/?v=3331717743575464&extid=l0TAStuWru0GUKeG