четврток, 24 септември, 2020
Реклама

БРОЈКАТА НА ЗАРАЗЕНИ ОД КОРОНАВИРУСОТ ВО МАКЕДОНИЈА СЕ ИСКАЧИ НА 26

Утрово се тестирани 10 пациенти. Позитивни се тестовите на тројцата кои вчера се тестирале на клиниката „Жан Митрев“, а за нив во Институтот за јавно здравје се направени контролни тестови, кои го потврдиле претходниот резултат, потврди денес министерот за здравство Венко Филипче

Со ова бројката на заболени од коронавирусот се искачи на 26

Mon Жан - Играчки