(ГАЛЕРИЈА+ВИДЕО) ГРАНИЦИТЕ ЗАТВОРЕНИ, НА ДЕВЕ БАИР СЕ ЧЕКА НА КОНВОЈОТ СО 200 МАКЕДОНСКИ ДРЖАВЈАНИ

1

Денес се очекува пристигнување на околу 200 македонски државјани на граничниот премин Деве Баир, кои беа заглавени на други гранични премини, а затечени од мерките кои ги преземаат повеќе европски држави против коронавирусот.

Каква е состојбата на граничниот премин Деве Баир погледнете на фотографиите поставени на нашиот Facebook fan page.