понеделник, 21 септември, 2020
Реклама

ПЕТ НОВИ ПОТВРДЕНИ СЛУЧАИ, ВКУПНАТА БРОЈКА СЕ ИСКАЧИ НА 31

Попладнево на коронавирус беа тестирани 10 пациенти, од нив 5 се позитивни на вирусот.

Позитивна е сопругата на веќе дијагностицираниот пациент од Скопје и 4 здравствени работници – двајца доктори и две медицински сестри од Дебар.

Изјави министерот за здравство Венко Филипче на социјалните мрежи

Mon Жан - Играчки