СЛЕДИ ВО ЖИВО: ОБРАЌАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕНДАРОВСКИ

1

Претседателот на државата, Стево Пендаровски се очекува да прогласи вонредна состојба на барање на Владата со цел поефикасно справување со епидемијата на коронавирусот. Следете го во живо.