СЕСКИПИЛЕН ТРЕНД НА ИНСТАГРАМ ПОРАДИ ИЗОЛАЦИЈАТА

Батали Blog

СЕСКИПИЛЕН ТРЕНД НА ИНСТАГРАМ ПОРАДИ ИЗОЛАЦИЈАТА

Инстаграм ѕвезди од цел свет пронајдоа начин да се извлечат нешто корисно од коронавирусот. Старлетите, реалити ѕвезди, моделите започнаа тренд на „секси самоизолација“, што значи дека објавуваат голи фотографии од своите домови и станови, каде што во моментот ги поминуваат деновите изолирани од другите, како дел од мерките за заштита од коронавирус.

Трендот го започнаа на голема врата од Деми Роуз Мавби и Кинси Волански, кои позираа целосно голи на сонцето на Бахамите, каде што во моментов се „изолираат“ додека коронавирусот гори низ целиот свет.

https://www.instagram.com/p/B9wz7Ybgp-e/

Веднаш по нив и останати инстаграм ѕвезди објавија домашни слики од изолација. Еве некои од нив.

https://www.instagram.com/p/B9xEsqiDmcg/
https://www.instagram.com/p/B9wGvOvJ4Xr/
https://www.instagram.com/p/B9zrTsVJb3p/
https://www.instagram.com/p/B915DcKAZw8/

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Noxe Studio

The Noxe Film Studio
1418 Noxe Street, Suite 3845
California, USA

Center Office

+(01) 426-9824
hello@gloriathemes.com
12369, New York, USA