МИНИСТЕРОТ ВЕНКО ФИЛИПЧЕ СО НОВО ВИДЕО, МАСОВЕН СКРИНИНГ

2

Кога зборуваме за тестирање на голем број граѓани на Коронавирус, важно е да се знае дека тоа се прави по одредена методологија. Еве како е тоа утврдено.

Кога зборуваме за тестирање на голем број граѓаните важно е да се знае дека тоа се прави по одредена методологија

Кога зборуваме за тестирање на голем број граѓани важно е да се знае дека тоа се прави по одредена методологија. Еве како е тоа утврдено.

Geplaatst door Венко Филипче op Woensdag 18 maart 2020