Градоначалникот на Општина Битола Петровска, позитивна на ковид-19

0
13
Natasha Petrovska Bitola Gradonacalnik

Градоначалничката на Битола Наташа Петровска е позитивна на Ковид 19.

Информацијата ја објави на својот Фејзбук профил.„Почитувани, по резултатите од денешниот направен тест се утврди  дека сум позитивна од COVID 19. Следните денови согласно препораките останувам во изолација. Бидете во добро здравје!“ напиша Петровска.

https://www.facebook.com/natasha.petrovska.52/posts/2389984717813830

Можеби ќе ве интересира: