Пратеникот Тимчо Муцински од ВМРО-ДПМНЕ позитивен на Ковид-19

0
13
Timco Mucinski
Timco Mucunski Vmro

Тимчо Муцински, пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, попладнево на својот Фејсбук профил соопшти дека е позитивен на Ковид-19.

„Пред малку добив резултат дека сум позитивен на Ковид-19. Чувајте се и чувајте ги вашите семејства. Вирусот воопшто не е наивен“, напиша Муцунски.

Moжеби ќе ве интересира: