четврток, 24 септември, 2020
Реклама

(СЛЕДИ ВО ЖИВО) Филипче на прес конференција во 15 часот

Filipce pres 20.03.2020

Министерот за здравство Венко Филипче закажа прес конференција денеска во 15 часот. На неа се очекува да ги соопшти најновите информации околу состојбата со коронавирусот.

Утрово, на својот фејсбук профил, Филипче објави дека денеска до 12 часот се потврдени уште 9 случаи на заболени од коронавирус, со што вкупната бројка се искачи на 85.

Mon Жан - Играчки