(СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО) Вонредно обраќање на премиерот Оливер Спасовски

1

Техничиот претседател на Владата Оливер Спасовски ќе се обрати на прес конференција закажана за 20:45 минути.

Се очекува да ги соопшти најновите мерки за заштита од ширење на коронавирусот и тоа дали ќе се воведе полициски час.

Обраќањето следетего тука: