И во Милан има заразени од коронавирусот

Батали Blog

И во Милан има заразени од коронавирусот

Паоло Малдини и Даниеле Малдини се позитивни на тестот за коронавирус, потврди официјалниот сајт на Милан.

Техничкиот директор и легендарен капитен на клубот, заедно со својот син биле во двонеделен карантин откако Паоло дознал дека бил во контакт со лице позитивно на вирусот.

Двајцата ќе останат во карантин и ќе ги следат лекарските препораки се до комплетно опоравување.

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Noxe Studio

The Noxe Film Studio
1418 Noxe Street, Suite 3845
California, USA

Center Office

+(01) 426-9824
hello@gloriathemes.com
12369, New York, USA