четврток, 24 септември, 2020
Реклама

На овие хороскопски знаци, тешко им е што се во самоизолацијата

Луѓето родени во овие хороскопски знаци се доста погодени од новата ситуација со коронавирусот, особено затоа што тие мораат да останат на истото место повеќе од неколку дена.

Овие три знаци од хороскопот најтешко ја поминуваат самоизолацијата.

Близнаци

Близнаците сакаат да одат на забава. За нив е незамисливо да ја поминат ноќта после вечерата дома, со книга или серија. Тие се едноставно многу отворени и многу социјални лица кои не научиле да уживаат во друштвото на себе.

Вага

Вагата е зависна од другите луѓе кога станува збор за забава . Иако не толку како Близнаци, на личностите што се родени како Вага навистина им недостасуваат групни собири и забави, така што веќе планираат што ќе направат за неколку месеци, каде ќе патуваат и кој ќе го видат.

Овен

На Овните им фали авантура. Тие се вистински авантуристи, чиј ден не е добар ако не научиле или откриле нешто ново во него, направиле нешто спонтано или тотално лудо. Иако некои Овни може да изгледаат интровертирани на почетокот, откако ќе ги запознаете, ќе сфатите дека ова е далеку од вистината. Сепак, она што ги издвојува од екстремните Близнаци е фактот дека тие знаат да уживаат во своето друштво.

Mon Жан - Играчки