вторник, 22 септември, 2020
Реклама

(СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО) Министерот за здравство Венко Филипче закажа прес конференција во 20 часот

Министерот за здравство Венко Филипче закажа прес конференција во 20 часот. Се очекува да ги соопшти најновите информации околу состојбата со коронавирусот.

До овој момент, во Македонија заразени со коронавирус се 114 граѓани, а денеска е забележан и првиот смртен случај од оваа болес. Почин 57 годишна жена од Куманово.

Прес конференцијата можете да ја следите тука:

Mon Жан - Играчки