(ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ) Велес е во полициски час!

1

Екипата на Батали.нет вечерва направи обиколка на улиците на Велес, откако почна полицискиот час. Дали велешани го почитуваат и како изгледа градот, погледнете на нашиот Facebook Fan Page