недела, 20 септември, 2020
Реклама

Гледај во живо: Прес конференција на министерот за здравство Венко Филипче

Министерот за здравство Венко Филипче закажа прес конференција во 17 часот. Се очекува да ги соопшти најновите информации околу состојбата со коронавирусот.

До овој момент, во Македонија заразени со коронавирус се 148 граѓани, а во последното деноноќие се регистрирани 12 случаи.

Прес конференцијата можете да ја следите тука:

Mon Жан - Играчки