сабота, 26 септември, 2020
Реклама

СЛЕДИ ВО ЖИВО: Филипче на прес конференција во 16 часот

Министерот за здравство Венко Филипче закажа прес конференција за 16 часот. На неа се очекува да ги соопшти најновите информации околу кризата со коронавирусот, но и за новозаразените, од кои тројца се од Велес.

Следете ја прес конференцијата тука:

Mon Жан - Играчки