10.414 лица во земјава се во самоизолација

1

Бројката на лица во самоизолација достигна 10.414 објави ТВ Алсат. Според информациите што тие ги добиле, мерката не ја почитувале вкупно 149 лица.

Во последната ноќ полицискиот час го прекршиле 300 лица, од кои 138 биле спроведени во полициска станица.