СЛЕДИ ВО ЖИВО: Филипче на прес конференција во 16 часот

1

Министерот за здравство Венко Филипче закажа прес конференција за 16 часот. На неа се очекува да ги соопшти најновите информации околу кризата со коронавирусот, но и за новозаразените. Бројката на новозаболени се искачи на 201 лице.

Следете ја прес конференцијата тука: