Штипски адвокат одбил да ги брани двајцата насилници кои претепаа девојче

2
Kristijan Micevski

Штипскиот адвокат Кристијан Мицевски не сака да ги брани пред суд двајцата насилници, кои прет два месеци брутално претепаа девојче во влез на зграда, а случката ја снимиле и ја објавиле на социјалните мрежи.

Тој им порачал на роднините на насилниците кои побарале од него услуга, дека ќе помогне, но не нив, туку на девојчето.

„Ова го правам по цена и да ми ја одземат лиценцата“, вели адвокатот Мицевски.

Pisuvam go ovoa pa makar i licencata da mi ja odzemat…. pred nekoe vreme deneska dobiv povik od prijateli na…

Geplaatst door Kristijan Micevski op Donderdag 2 april 2020