четврток, 24 септември, 2020
Реклама

Михајлов за Gol.mk: Дали некој ќе гарантира за нашето здравје ако пак играме фудбал?

Gorazd Mihajlov

Фудбалот во Македонија моментално е во прекин поради коронавирусот, а фудбалерите и стручниот штаб се приморани да работат индивидуално. Таква е ситуацијата и во велешки Борец, а како тимот се справува со моментот раскажа стратегот Горазд Михајлов.

Во изјава за Gol.mk, тренерот вели дека клубот го загубил секојдневието што го имал, а кај играчите владее мала нервоза затоа што мора обврските да ги извршуваат далеку од планираното.

Целото интервју на Горазд Михајлов, дадено за порталот Gol.mk , можете да го прочитате на овој линк.

Mon Жан - Играчки