Трогателна исповед на Македонка: Тешко ви е во изолација? Прочитајте ја моја приказна.

2

Скопјанката Симона Арсовска ја отвори својата душа на фејсбук и испрати трогателна, но силна порака до сите. Откако ќе ја прочитате, поинаку ќе гледате на изолацијата на која, поради коронавирусот, сме принудени.