петок, 25 септември, 2020
Реклама

Зоран Заев и Христијан Мицковски во самоизолација

Во вонредно обраќање на министерот за здравство Венко Филипче, изјави дека лидерите на најголемите партии, Христијан Мицковски и Зоран Заев се во самоизолација откако и двајцата биле во контакт со новинар кој што е позитивен на коронавирусот.

Резултатите на Христијан Мицковски стигнале и истите се негативни. Додека резултатите на Зоран Заев се очекуваат во текот на денот кога и ќе имаме повеќе детали.

Mon Жан - Играчки