Игор Џамбазов го има најдобриот карантин

Батали Blog

Игор Џамбазов го има најдобриот карантин

И додека повеќето сме “карантинирани” во стан, Игор Џамбазов е во викенд карантин каков што би си посакал секој, во природа.

Тој престојува во куќа во селото Сретеново, ужива во погледот на Дојранското Езеро, свири на гитара и пее. И тоа не само викендов, туку подолг период.

Човек што дефинитивно знае како да ужива во животот, секогаш и секаде. Ова се само некои од неговите постови на Инстаграм:

View this post on Instagram

Дишеш ли Македонијо?

A post shared by Игор Џамбазов (@igordzambazov) on

View this post on Instagram

Гусарот од Сретеново…

A post shared by Игор Џамбазов (@igordzambazov) on

За повеќе ви препорачуваме да го посетите неговиот Инстаграм профил кој што е рај за очи и уши, уживајте – ЛИНК ДО ИНСТАГРАМ ПРОФИЛОТ НА ИГОР ЏАМБАЗОВ

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Noxe Studio

The Noxe Film Studio
1418 Noxe Street, Suite 3845
California, USA

Center Office

+(01) 426-9824
hello@gloriathemes.com
12369, New York, USA