вторник, 22 септември, 2020
Реклама

Хумани луѓе помогнете

Граѓаните од Велес денес на социјалните мрежи објавија видео од човек кој моли за помош. Тој со денови не бил јаден. Да му помогнеме на овој наш сограѓанин.

Сите они се во можност да донираат храна, можат истото да го сторат во Евангелската Црква која работи од Понеделник до Петок од 09 до 14, која се наоѓа на зад Авона или во Црвениот Крст.

https://www.facebook.com/Roguzarova.g/videos/3219930671353533/
Mon Жан - Играчки