(ВИДЕО) Коронавирус: Се појавив за да се освестите!

2

Преку видео ни се обрати Коронавирус лично. Во него прецизно ни објаснува зошто се појавил токму сега. Погледнете:

Коронавирус: Се појавив за да се освестите!

Преку видео ни се обрати Коронавирус лично. Во него прецизно ни објаснува зошто се појавил токму сега.

Geplaatst door Batali.NET op Zaterdag 11 april 2020