(ВИДЕО) Васил Зафирчев: Лекари, ви благодарам!

1

Популарниот актер Васил Зафирчев упати јавна благодарсност до сите лекари и медицински лица, кои во моментов се во првите борбени редови во битката со коронавирусот. Во својата објава на фејсбук, тој едноставно напиша „БЛАГОДАРАМ“ и рече:

БЛАГОДАРАМ! 🙏❤Skopjeinfo.mk

Geplaatst door Vasil Zafirchev op Woensdag 8 april 2020