сабота, 26 септември, 2020
Реклама

Во Србија има 5690 лица заразени од Ковид 19

Во Србија бројот на заразени достигна 5690 лица од кои 372 само во последните 24 часа.Седум лица починаа од компликациите на инфекција со коронавирус.

Досега бројката на оздравени е 534 лица.

Властите не размислуваат за олабавување на мерките за заштита бидејќи сеуште го очекуваат најголемиот пик на новозаразени.

Mon Жан - Играчки