четврток, 6 август, 2020
Најнови вести
Реклама

(ВИДЕО) Амди VS Салиу, епската пресметка која вечно ќе се памети

“Да не ја праиме циганската” е само една од подобрите моменти во видеото. Да се потсетиме на епската пресметка, која што ја имаа Шабан Салиу и Амбди Бајрам, на Тв Сител пред 13 години.

SkillUP
Реклами
Mon Жан - Играчки