(ВИДЕО) Филипче: Аплауз за здравствените работници

1
Filipce-2

Со аплауз за здравствените работници од целата држава, преку видео објавено на својата фејсбук страница, министерот за здравство, Венко Филипче ги поздрави луѓето кои се во првите борбени линии против коронавирусот и кои посвењтено се грижат за своите пациенти.

Аплауз за здравствените работници

Аплауз за здравствените работници! Посветено се грижат за своите пациенти. Во првите редови против КОВИД-19. #HandHygiene #InfectionPrevention[Кампања на Светската здравствена организација за 5 мај – Светскиот ден за хигиена на раце, WHO North Macedonia]

Geplaatst door Венко Филипче op Woensdag 6 mei 2020