Исчезна 30-годишен маж од Велес

1

Исчезна лицето Ибрахим Мемедов од Велес. Последен пат е виден пред два дена, откако излегол од дома и повеќе не се вратил. Случајот е пријавен во полициската станица во Велес.

Доколку некој го забележи веднаш да пријави во полициската станица, или на 192.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.