Велес наскоро ќе добие дигитално кино

3
kino rekonstrukcija

Велес наскоро ќе добие дигитално кино. При крај се завршните зафати за припособување на салата ,,Бели мугри” во кино сала. Задутре пристигнува нова најсовремена опрема за дигитално кино, соопшти градоначалникот на Велес Аце Коцевски.

Повеќе од 15 години Велес е без кино сала, откако се затвори киното 11 Октомври.

МНОГУ СКОРО ДИГИТАЛНО КИНО ВО ВЕЛЕСПри крај се завршните зафати за припособување на салата ,,Бели мугри" во кино сала.Задутре пристигнува нова најсовремена опрема за дигитално кино.

Geplaatst door Ace Kocevski op Dinsdag 12 mei 2020