недела, 20 септември, 2020
Реклама

ВИДЕО ВО ЖИВО :Прес конференција на градоначалникот на Велес Аце Коцевски

Ace Kocevski-veligden
[🔴 Во живо] Прес конференција на Градоначалникот Аце Коцевски – 14.05.2020[🔴 Во живо] Прес конференција на Градоначалникот Аце Коцевски – 14.05.2020

Публикувахте от Општина Велес в Четвъртък, 14 май 2020 г.
Mon Жан - Играчки