ВИДЕО: Како ќе изгледа туристичката сезона во Охрид оваа година

2

Сончање, капење на дистанца, дезинфицирање на плажите, но и ограничен број на луѓе во вода. Концесионерите сеуште ги чекаат официјалните протоколи за тоа како ќе се одвива туристичката сезона ширум земјава.

Извор: Телевизија 24