67 позитивни на Ковид 19 и еден починат

3
Infektivna klinika Skopje naslovna

67 случаи на новозаразени граѓани се регистрирани во последните 24 часа. Министерот за здравство Венко Филипче соопшти дека е регистриран и еден починат пациент.

Бројката на заразени по градови сеуште не е сумирана бидејќи се чекаат резултати од една приватна клиника, рече Филипче.