Канал 5 ТВ: Денеска најмалку 115 новозаразени од Ковид – 19

3
Infektivna klinika Skopje naslovna

Бројката на новозаразени во последните 24 часа ќе биде меѓу 110 и 120 лица, објави од неофицијални извори Канал 5 Телевизија.

Доколку се потврдат овие бројки на новозаболени ова ќе биде вториот најголем пик по средината на април.