четврток, 24 септември, 2020
Реклама

Словенија воведе задолжителен карантин за Северна Македонија

Slovenija

Словенечката Влада донесе одлука сите оние кои доаѓаат од Северна Македонија дека мораат да одат во задолжителен 14 дневен карантин.

Ваквата одлука важи за сите, без разлика дали се државјани на Словенија, Северна Македонија или држава членка на Европската Унија.

Минатата недела и соседна Бугарија воведе задолжителен карантин за македонските државјани.

Mon Жан - Играчки