СО ПАТРИОТИЗАМ ПРОТИВ КОРОНАВИРУС

1

Италија е најпогодена од коронавирусот. Целата земјата е во карантин, но граѓаните наоѓаат начини како да се забавуваат, а притоа и да го кренат моралот и поттикнат патриотските чувства кај своите сограѓани.

Луиџи Ривети кој живее на југот на земјата, во градот Трепети на Сицилија, на својот балкон на труба ја изведе италијанската химна.

Еве како изгледа тоа:

#PATRIOTTISMO 👏❤️

Geplaatst door Luigi Rivetti op Vrijdag 13 maart 2020