сабота, 26 септември, 2020
Реклама

ВИДЕО: КОРОНАВИРУС ХИТ НА ДЕНОТ

Италијанците не престануваат со својата креативност, во моментите кога земјата и нивниот народ се соочува со една од најголемите кризи во историјата. Овие четири момчиња, веројатно во самоизолација или нешто слично, се досетиле да направат преработка на познат хит и да го „посветат“ на коронавирусот.

GÉNIAUX les italiens !!! 😄😂👍#rimbamband

Geplaatst door Bruno Comper op Woensdag 4 maart 2020
Mon Жан - Играчки