Почина Рајко Дујмиќ од „Нови фосили“

Батали Blog

Почина Рајко Дујмиќ од „Нови фосили“

Rajko Dujmic

Раjко Дујмиќ, хрватски музичар и водач на поранешните „Нови фосили“, кој заврши во индуцирана кома по сообраќајна несреќа, почина денеска во болницата во Ријека на Сушак.

Од средата вечер, тој беше на одделението за интензивна нега на одделот за неврохирургија при Универзитетскиот болнички центар во Ријека во Сушак. Тој беше донесен таму во средата навечер, откако доживеа тешка сообраќајна несреќа.

Дујмиќ со својот автомобил излетал од патот во бездна длабока 11 метри. Воздушните перничиња се отвориле, но две негови ребра биле скршени, а се здобил и со силен удар во главата.

Извор: libertas.mk

Можеби ќе ве интересира:

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Noxe Studio

The Noxe Film Studio
1418 Noxe Street, Suite 3845
California, USA

Center Office

+(01) 426-9824
hello@gloriathemes.com
12369, New York, USA